Blå-Silver-Svart

Untitled #9
Just nu är jag förmodligen hela min familj hos några vänner och firar nyår, så detta är ett tidsinställt inlägg som ni kanske förstår. Men iaf, satte ihop en inspirerande fest outfit, kanske lite för sent som nyårsoutfit, men till någon annan fest kanske?:) Vad tycker ni om outfiten?

I love shopping!

Denna kassen fick jag med mig från slovakien  när jag shoppade på mango där. Ville nästan köpa hela affären, så sjuukt snygga kläder, men fick nöja med mig 3 jätte snygga plagg:) Kan ni gissa vad jag köpte?? Lägger upp shoppingen imorgon, när jag har fottat den.

Back on track!

Nu börjar jag blogga som vanligt igen. Som ni ser har jag även en ny design som jag är suupernöjd med. Passar perfekt med en ny design såhär till nyår ju:) Nä, nu ska jag titta på alla avsnitt som jag missat av project runway sedan får vi se vad jag hittar på, Pussar!

tog bara någon random bild...

It will rain, Bruno Mars

Bästa låten ever! Hehe, kan seriöst inte sluta lyssna på den, så himla bra♥

Iphoneskal!

Bottega Red
Button Red
Diamond Pink
Funderar starkt att beställa hem dessa skalen, så grymt snygga alla tre. Just nu har jag bara ett suuupertråkigt mörkblått så det skulle passa fint med lite nya skal, aja får väl se hur jag gör. Vilket tycker ni är finast? Btw; Alla tre skalen kommer från mirabling.se

Sista dagen i Slovakien!

Hejsan alla bloggläsare! Vet att jag egentligen skrev att jag inte skulle blogga förren jag kom hem till Sverige, men fick lust att blogga nu så gjorde det. Men iaf, idag är det sista dagen här i Slovakien. Jag har verkligen haft det jättebra här och vill egentligen inte åka, med det ska ändå bli skönt att komma hem:) Men men, nu ska jag för en gång skull vara en duktig bloggare och därför göra några tidsinställda inlägg till er under morgondagen eftersom vi reser då, sounds good? Sen har jag även bestämt att under 2012 ska jag verkligen satsa på bloggen och inte bara slö blogga som jag har gjort lite nu utan verkligen satsa, kommer nog bli helt awesome;) Nu ska jag iaf göra lite tidsinställda inlägg till er och sen ska jag väl packa lite, Pussar!
bild tagen med min iphone, som även var en av mina julklappar, kan visa alla mina julklappar när jag kommer hem till Sverige...:)

Viktig information!!!!!!

Börjar blogga som vanligt igen från och med fredag morgon!!!

På hotell

Hejsan bloggen! Har försökt att blogga med blogg.se appen jättemånga gånger, men den vill ju inte ladda upp inlägget så istället får jag väl blogga på det vanliga sättet fast från mobilen då. Just nu är jag iaf i ett hotell i Slovakien, och eftersom internet strular och wifi inte alls fungerar på rummet så förstår ni nog att uppdaten inte kommer bli den bästa,dock lovar jag att det ska bli helt awesome uppdate från och med torsdag eftersom jag kommer hem sent på onsdag kväll. Men ni får ha det så bra,så hörs vi senare,pussar! Sålänge bjuder jag på denna bilden på mig och lillasyster:-)
image description

Bilder från resan!

Tänkte lägga upp lite bilder från resan nu och idag kväll eller imorgon kommer det upp lite bilder från julskyltningen som jag fottade igår, men nu till resebilderna;
igga den sista bilden...

Slovakien

Hejsan bloggen!
Just nu är jag i Slovakien, ska nämligen fira jul här. Förlåt för att jag typ inte har bloggat, men har gjort så mycket annat roligt och sen har även internet strulat. Men iaf, bloggningen fram tills den 30 december kommer nog inte bli så jättebra, eftersom jag vill umgås med släkten och inte sitta vid datorn, aja ni fattar nog;) Kommer ändå försöka att göra MINST ett inlägg per dag sålänge internet inte strular. Nu ska jag ng publicera detta inlägget sedan tänkte jag göra ett till inlägg där jag visar lite bilder från resan och så eftersom der skulle bli rörigt om jag visade allt i samma inlägg, så stay tuned, Pussar!

New!

49 kr på Hm
Köpte denna underbara mobilväskan inne på Hm igår. Älskar den ljusrosa färgen samt den guldiga dragkedjan, Love♥

Good sunday morning!

God morgon alla läsare!
Sitter just nu och pluggar biologi till provet på tisdag,  så har egentligen inte så mycket att skriva, för tror inte att ni orkar höra hur jag babblar om fotosyntes, näringskedja och massa annat skit? Nä, trodde väl det. Men iaf, på eftermiddagen ska jag köpa den sista julklappen och även den svåraste, nämligen till min pappa. Aja, får väl hoppas att jag hittar något. Så ni får ha det så bra sålänge så hörs vi förhoppningsvis någon gång på eftermiddagen, Pussar!
mobba inte bilden, lovar att jag ska fotta nya bilder under dagen...

Myys!

Hejsan alla bloggläsare!
Sitter just nu med en ansiktsmask i ansiktet och drycker pucko, hehe mysig lördagskväll. Var nog faktiskt bara det jag hade att säga, förresten sorry för den dåliga uppdaten, men lovar att blogga bättre nu i helgen. Nu ska jag gå och tvätta bort ansiksmasken och sedan ska jag väl skriva lite awesome blogginlägg, så vi hörs snart, Pussar!

otroligt smyckrande bild, jag vet!

....

Hej bloggen!
Känner mig så sjuukt deprimerad just nu så det är inte sant,  vill dock inte gå in på varför eftersom det blir lite väl privat då. Men det betyder ju inte att jag inte kan blogga, right? Skulle egentligen va på piano avslutning nu, men det gick jag inte på för att jag är jätte förkyld och så och sen en annan sak också men det behöver vi inte heller gå in på nu eftersom det är typ darför jag är deprimerad om man säger så..... Orkar seriöst inte fösöka sitta här och spela glad när jag inte alls är det därför ska jag nog inte skriva mer nu innan jag råkar berräta allt för er eftersom det är så skönt att få skriva av sig, så ni får ha det så bra så hörs vi nog snart igen, eller ja, när jag mår lite bättre, Pussar!

Justin Bieber vaxdocka i Brasilien....

Haha kolla vad jag hittade på nätet nyss, detta ska tydligen likan justin bieber. Kanske jag som har dålig syn, men är det bara jag som inte ser någon likhet med riktiga justin?

Snart piano!

Hej sötisar!
Blir ett rätt så snabbt inlägg eftersom jag snart ska sticka på piano,  förresten redovisade både matte och engelska. Matten gick faktiskt jätte bra, men engelskan gick åt helvete eller nästan iaf... Men men, ska snart på piano och efter  det bli det väl lite plugg eftersom jag ska redovisa svenska imorgon, kill me! Så måste göra klart det, men efter det lovar jag att det blir något skojigt inlägg, sounds good?:)
(bild kommer snart...)

Lördagens shopping!

I lördags va jag på väla med mamis och tänkte visa nu vad jag shoppade, så here you are;
svart blus från esprit, ska ha den på piano uppvisningen på torsdag.
tråkig skolgrej.... haha, orkar inte ens säga vad det är eftersom jag är så trött på skolan....

svart adidas väska från Stadium


Hemma!

Hejsan alla bloggläsare! Nu är jag äntligen hemma från skolan, lämnade även in min teknikrapport, skulle komplettera en sak där, behöver jag säga att det var väldigt skönt att bli klar med det? Men iaf, går nog inte på min simträning idag, eftersom jag har sån förfärlig huvudvärk att det känns som mitt huvud ska sprängas, men hur som helst ska jag snaaart sätta igång med plugget, har även gjort en liten lista på vad jag måste bli klar med tills imorgon så att jag inte fastnar framför datan , men det verkar, aja ska väl läsa lite bloggar nu sedan blir det till att plugga. Sitter förresten och dricker Oboy och äter pepparkakor och lussekater, mums!

bild från igår....


Skola

Hej bloggen!

Sitter i skolan just nu, bara det jag vill säga, slutar om en och en halv timme så vi hörs nog då, men nu får ni ha det så bra så hörs vi när jag är hemma, Pussar!


Typ ett inlägg!

Hehe, man måste bara älska rubriken, eller hur? Hur som helst sitter jag förmodligen i bussen påväg till skolan just nu. Så som ni kanske förstår är detta ett tidsinställt inlägg, men iaf, tänkte berätta lite om dagens planer och lite sånt. Men iaf, direkt när jag kommer hem måste jag sätta mig och plugga och sen på kvällen är det simträning, wiiihooo! Här kommer iaf en liten to-do lista.

Dagens Outfit!

Idag hade jag på mig en marinblå abercrombie and fitch kofta, ljusblåa jeans, ett vitt spetslinne(syns inte på bilden)+ ett par armigröna coverse och min svarta everest dunjacka till det:) Vad tycks?

Next; Plugga!

Hej! Nu ska jag RÅPLUGGA i ungefär två timmar eller tills jag är klar med allt, sedan blir det bloggens tur, hehe, vad tror ni att jag ska hitta på? Ska bland annat fixa lite mer med designen och sedan ska jag också mejla lite företag och sånt *blink*. Nä, nu ska jag plugga, wooohoooo!
liten print screen på min svenska berättelse....

Hur jag tar hand om mina naglar?

Tänkte svara på en fråga som jag fick häromdagen på mejlen, nämligen hur jag tar hand om min naglar?
Kan redan nu säga att mina naglar har alltid haft en tendens att växa ubersnabbt(haha mobba inte mitt ordval) och därför har jag inte behövt göra så mycket mer än att fila och lacka dem. Dock dår jag ju på simning och klorvattnet "bryter ner" naglarna lite, så därför brukar jag oftast lägga på en kräm på nagelbanden efter att jag har simmat. Ja, det är väl vad jag brukar göra, dock är det olika från person till person, vissa har jättelätt för att få långa naglar, smatidigt som andra har jättesvårt, det gäller bara att ha tålamod:)

Good morning alla läsare!

Sitter just nu i min säng med laptopen i knär, hihi! Har precis tittat på julkalendern, tradition för mig typ. Nu ska jag tidsinställa lite inlägg till bloggen sedan MÅSTE jag plugga, måste bland annat kompletera en rapport på tekniken och vet typ knappt vad jag ska göra, smart, eller inte! Men iaf, ni får ha det bäst så hörs vi senare, Förresten, vad tycker ni om min nya design?
ja, jag vet att det står min gamla bloggadress på bilden, men orkar inte ändra det just nu....

Nästan helt klar!

Hejsan alla läsare!
Nu känner jag mig som en riktig nörd, haha! Har sutitt i ungefär 3-4 TIMMAR(!) och fixat och trixat med designen och nu är den nästan helt klar! För övrigt så var jag på simtävling idag, gick jättebra. Men nu ska jag inte babla här, så ni får ha det så bra så hörs vi senare. Och juste, vi har studiedag imorgo, så då blir det bättre bloggning, hiihi Puusar!


Rain!

Hejsan! Sitter här och bloggar samtidigt som jag hör hur regnet smatrar mor rutorna, mysigt. Blir dock bara ett snabbt inlägg eftersom jag har hur mycket som helst att göra, så ni får ha det så bra så hörs vi förmodligen imorgon, Pussar!


Torsdag today!

Hejsan alla läsare! Såg nyss att blogg.se hade ädrat lite i sin design, tycker faktiskt att det blev mycket fräschare nu. Iaf, idag vägde min väska typ 1 ton bara för att jag hade med mig min dator också, tro mig, det var INTE kul att gå runt och ära på den hela dagen. Men nu är det iaf äntligen snart helg, bara fredagen kvar och imorgon på eftermiddagen har vi typ ett matte test, trevligt, trevligt! Nä, nu ska jag gära något vettigt och eftersom jag inte orkar plugga tänkte jag faktiskt ta och pilla lite på en helt ny bloggdesign, hihi hörs senare sweeties Pussar!


Kvällsinlägg som vanligt!

Jaha, här kommer ännu ett kvällsinlägg bara för att jag har brist på liv, typ! Men men, har nyss suttit och jobbat lite svenska och nu ska jag chilla i någon timme eller så och sedan blir det sängen för min del. Har faktiskt inte så mycket att säga så ni får ha det så bra så hörs vi nog imorgon, och juste bara för att ni är så awesome så ska jag försöka börja blogga lite oftare, hihi pussar!

haha, söt man är ibland.....

Sunday!

Hejsan alla bloggläsare! Kom hem från väla för några timmar sedan, men har inte orkat blogga då. Men iaf hittade em julklapp till min mamma från the body shop, kan tyvärr inte lägga upp en bild på den eftersom den redan är inslagen;) Sen så gick vi runt lite till i väla och efter det skulle Fanny och Johanna hem, så jag mötte upp min mamma vid cubus och där hittade jag en kjol till min pianoavslutning och ett par svarta jeans som jag letat efter länge. Kan lägga upp bilder på allt imorgon, blir urdåliga bilder om man använder blixt. Nä, nu ska jag titta på dagens avsnitt av julkanlendern och sedan får vi se vad jag hittar på:)Pussar!

(bild från typ onsdag(?)

Go` kväll!

Go` kväll alla läsare! Sitter just nu och pluggar lite samtidigt som jag läser bloggar, hihi! Ska snart lägga undan plugget för ikväll och sedan blir det väll lite tv tittande och sedan är det dags att sleepa eftersom jag har simträning tidigt på morgonen imorgon. Och efter simträningen blir det väla med Johanna och Fanny kommer säkert bli helt awesome, men vi hörs imorgon Pussar!


Regn!

Hejsan! Var ett tag sedan jag bloggade sist, men har haft så mycket i skolan och har helt enkelt inte orkat blogga, men här kommer iaf ett inlägg. Idag regnar det som in i, men lite mysigt är det ju iaf. Nu ska jag titta lite på solsidan samt göra lite andra awesome thinks. Vi hörs senare, Pussar!


RSS 2.0